30 September 2021  Week tegen eenzaamheid - 4 oktober 

mediaterplaatse restovanharte 30092021 Image00001Week tegen eenzaamheid - 4 oktober

Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens MAGGI-buurtdiner bij Resto VanHarte in het Huis van de Buurt Matilo op 4 oktober

mediaterplaatse restovanharte 30092021 Image00001

Buurtdinerzorgt voor verbinding en contact tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Van 30 september tot en met 7 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Daarom organiseert Resto VanHarte tijdens deze week samen met MAGGI en vriendschapsplatform Go mingle een speciaal buurtdiner in ,Buurtgenoten genieten hier van een betaalbaar 3 gangen diner inclusief een heerlijke MAGGI-soep. Invindt het buurtdinerplaats aan de . Naast de gasten van Resto VanHarte en de leden van Go mingle is iedereen van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan.  Niet alleen de gasten zijn van harte welkom, maar ook nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom bij het MAGGI-buurtdiner. Reserveren is verplicht. Dit kan via https://reserveren.restovanharte.nl/of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Kinderen betalen de helft.

Doe mee en win: Met wie ga jij soep eten?

Niemand alleen aan tafel, dat is ons motto. Daarom is MAGGI op zoek naar de mooiste verhalen over jouw lievelingssoep en met wie je deze samen wilt eten tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Deel hier jouw unieke verhaal met MAGGI en maak kans op mooie prijzen. Hoofdprijs is een soepfeest bij jou in de straat! Of win een abonnement op Go Mingle, een diner voor twee bij Resto van Harte of een tv-item bij Koffietijd met jouw unieke verhaal

 

Resto VanHarte, MAGGI en Go mingle

In 2019 organiseerden MAGGI en Resto VanHarte voor het eerst buurtdiners tijdens de Week tegen Eenzaamheid. De diners waren een groot succes: jong en oud genoten samen van een heerlijk diner inclusief MAGGI-soep. Toen Resto VanHarte haar buurtrestaurantsmoest sluiten vanwege het coronavirus startten de organisaties samen de actie ‘Ik kook VanHarte voor jou’. Hierbij werden mensen opgeroepen om een extra portie van hun (lievelings)maaltijd te koken voor een ander. Resto VanHarte koppelde hen vervolgens aan vaste gasten die hun wekelijkse resto-avond moesten missen. Vele mooie matches tussen buurtgenoten waren het resultaat. In 2020 sloot vriendschapsplatform Go mingle zich aan bij de ontmoetingsdiners. Met de acties tijdens de Week tegen Eenzaamheid in 2021 continueren Resto VanHarte,MAGGI en Go mingle hun samenwerking om eenzaamheid in Nederland tegen te gaan.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers.Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Over Maggi

Onze geschiedenis begint in 1886, ondervoeding was een groot probleem. Julius Maggi ging de strijd aan tegen ondervoeding met zijn missie het koken van voedzame maaltijden voor iedereen gemakkelijk, snel en betaalbaar te maken. Hij vindt o.a. het bouillonblokje uit. ‘Met een beetje van jezelf en een beetje van Maggi’, draagt Nestlé ’s Maggi nu al 125 jaar in Nederlandse keukens bij aan het koken van lekkere, gezonde maaltijden vol verse groenten. We geloven dat koken menselijk maakt en dat goede voeding voor iedereen eenvoudig toegankelijk moet zijn. Het is onze missie mensen te helpen elke dag verse maaltijden te koken waarvan ze houden en waarin ze geloven. Voor meer informatie: www.maggi.nl.

Over Go mingle

Op www.gomingle.nl verbinden we mensen met elkaar die behoefte hebben aan (meer) sociale contacten en samen leuke activiteiten willen ondernemen. Onze leden, dat zijn er meer dan 1875, kunnen onbeperkt oproepen plaatsen, meedoen met activiteiten van andere leden en de uitjes die wij organiseren. Zo leren onze leden op een laagdrempelige manier nieuwe mensen kennen en willen wij een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen.

 

 

adsense

      DISCLAIMER                                                                  Copyright © 2019. Media ter plaatse. All Rights Reserved.                       Privacy Policy